Сценарій підозріло схожий: У Києві та області п’ятеро дітей скоїли самогубства

Усі ці випадки розслідує поліція.

У Києві та Київській області за останніх два тижні п’ятеро неповнолітніх вчинили самогубства, викинувшись із вікна багатоповерхівок, повідомляють Патріоти України.

З 19 січня до 2 лютого правоохоронці зафіксували 5 падінь із висоти дітей віком від 10 до 18 років: 2 лютого у Києві, на вулиці Максимовича, з балкону багатоповерхівки випала 13-річна дівчинка. Усе вказує на те, що вона вчинила самогубство. 1 лютого у Києві, на вулиці Орловській, 16-річна дівчина викинулась із багатоповерхівки. Офіційно це сталось після після сварки із хлопцем. Наразі за її життя боряться медики.

28 січня у селищі Чайки, що на Київщині, з вікна 15 поверху випав 10-річний хлопчик. 26 січня у Броварах з 15-го поверху новобудови випав 18-річний курсант Національної академії внутрішніх справ. 19 січня Голосіївському районі Києва 12-річний хлопець випав із 15 поверху.

Усі ці випадки розслідує поліція. Проте користувачі соціальних мереж побоюються, що діти могли піти на суїцид під впливом небезпечних ігор, як-от “синій кит”.


У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...

В Україну увірветься похолодання з грозами, можливі заморозки: Синоптики зробили попередження

вівторок, 7 травень 2024, 9:55

З вівторка, 7 травня, в Україні очікується похолодання, дощі та грози. Вітер буде поривчастим зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, температура повітря надалі знизиться до +14...+20 градусів, можливі заморозки. Такий прогноз погоди озвучил...