"Сц*ть вам в обличчя, а ви підспівуєте!": Притула жорстко розкритикував музичні смаки українців (відео)

Шоумен проаналізував найпопулярніші кліпи в українському сегменті YouTube і виявив, що в десятку найбільш популярних пісень увійшли тільки два треки, виконані українцями.

Український шоумен і телеведучий Сергій Притула жорстко висловився про російську музику і музичні уподобання українців, передають Патріоти України.

Ведучий проаналізував найпопулярніші кліпи в українському сегменті YouTube і виявив, що в десятку найбільш популярних пісень увійшли тільки два треки, виконані українцями. Решта – композиції російських реперів, яким, в більшості випадків, заборонений в'їзд в Україну через порушення законодавства. Відео з міркуваннями Притули опубліковано на YouTube.

"Що там у нас в трендах? Та щоб ви скиснули! Друзі, нам треба серйозно поговорити... Що це таке? Ви взагалі бачили, що у нас в трендах українського YouTube. Ви розумієте, що у нас популярне, що люди дивляться?" – обурився Притула.

Розглянувши першу десятку, Сергій виявив, що серед них є тільки два треки українською мовою. Найпопулярнішою ж піснею в трендах виявилася композиція російських виконавців Cream Soda & Хліб "Плачу на техно".

"Ось ви чому заслухали цю пісню до дірок? Вона вам близька? Ви так само, як і співають у пісні, мрієте щось купити на Кузнецькому мосту? А ви взагалі знаєте, де це і що на Кузнецькому мосту моста немає. Так само, як в Росії конституція є, а прав немає. Загадкова країна, я вам скажу..." – висловився ведучий.

Далі його увагу привернув трек Єгора Кріда і Моргенштерна, котрий оскандалився в Україні.

"Тут більше уваги привертає особистість Моргнештерна. Це той російський репер, який 8 грудня 2019 року давав концерт в Одесі в день жалоби за загиблими у пожежі в одеському коледжі і назвав той самий день "йо**ною показухою"? Українці, він сц*ть вам в очі, а ви йому підспівували?!"

У трійку найпопулярніших треків на YouTube в Україні потрапив популярний виконавець DZIDZIO (Михайло Хома) з піснею "Молитва за Україну". "Міша, як ти туди прорвався? Коли бачиш DZIDZIO в трендах, розумієш – для України ще не все втрачено! Але коли дивишся далі, то хочеться помолитися за Україну разом з ним", – зазначив шоумен.

Ще однією україномовною піснею в топі YouTube став новий трек групи The Hardkiss "Гора". Решта композицій у десятці виконують російські репери, на що Сергій гостро відреагував, звернувшись до українців.

"Гірше російського року може бути тільки російський реп. Він має образ хлопчика з татуюваннями, який хоче покакати, але не може. Звичайно, після 6 років війни якось "не ок" слухати росіян, які шляються по Криму і з Кадировим луплятбся в ясна", – вибухнув гнівом Притула.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...