Студент перетворив старий автобус на затишний будинок на колесах - у ньому є навіть маленький сад (фото)

Студент-дизайнер з Ноксвілла (США) мріяв про власний будинок, але в його розпорядженні було зовсім небагато грошей. Хлопець не опустив рук і купив старий шкільний автобус, який перетворив на компактне і стильне житло, передають Патріоти України.

Щоб переобладнати автобус площею 20 квадратних метрів, Калебу Брекні знадобилося півроку. $ 3 тис. він витратив на придбання Thomas International 1995 року випуску, і ще $7 тис. - на ремонт.

Зараз студент отримує ступінь магістра архітектурного і ландшафтного дизайну, і планування затишного будинку сталj для нього справжнім іспитом.

Гості входять в автобус через оригінальні двері і одразу ж потрапляють на кухню. За нею розташований кабінет, де Брекні встановив світловий люк. У кабінеті є шафа і барна стійка, яка також служить столом і підставкою для клавіатури. За барною стійкою знаходиться розкладний диван для гостей і його власне двоспальне ліжко.

Взимку Брекні використовує електричний камін, щоб обігріти салон автобуса. Добре, що Теннесі південний штат, і температура повітря взимку тут рідко падає нижче -5 ° C. На даху креативний студент облаштував терасу і крихітний садок.

Старий автобус все ще на ходу, і хоча поки він стоїть на задньому дворі батьків хлопця, в майбутньому він випробує його на міцність. Після того, як Брекні отримає вищу освіту, він використає свій будинок на колесах для подорожі по США і роботи в різних містах.

"Мій маленький будинок на колесах допоможе заощадити на орендній платі, і замість того, щоб жити в дорогих містах, я буду паркуватися в доступних кемпінгах", - пояснив він.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...