Студенти влаштували гучну вечірку: Львівський Будинок вчених знову потрапив у скандал (відео)

Львівський будинок вчених знову потрапив у скандал – там провели гучну вечірку. Відео на своїй сторінці в Телеграмі опублікував екснардеп Ігор Мосійчук, передають Патріоти України.

За його інформацією, організували дискотеку студенти Українського католицького університету. "Вчора студенти Українського католицького університету влаштували дискотеку. Як це все розуміти? Війна скінчилася?", – підписав відео Мосійчук.

На кадрах видно, як молодь жваво танцює під трек "Highway to Hell".

Користувачі соцмережах розділилися в оцінках інциденту. На думку одних, такі вечірки під час страшної війни зовсім не на часі.

Інші вважають, що студентам, які мають відстрочку від мобілізації, можна дати змогу відпочити.


На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...