"Стугна" у роботі: У мережі з'явилося відео майстерного знищення ворожої техніки бійцями ЗСУ

В Україні ворог ні на секунду не може почуватися в повній безпеці, оскільки смерть і знищення чекає на нього в кожний момент перебування на нашій землі, передають Патріоти України.

Переконатися у справедливості такого висновку можна з відео, яке опублікував військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

У ролику Андрій продемонстрували знищення двох рашистських танків, що вторглися до України, за допомогою протитанкових ракетних комплексів «Стугна-П».

Схоже, рашисти зовсім розслабилися, і влаштували "безпечну прогулянку" на полю - благо, довкола не було видно жодної душі. Але вони навіть не підозрювали, що вже потрапили на приціл українських ракетників-артилеристів.

Перший удар ракети припав на місце поряд із бронетехнікою, після чого російські окупанти покинули її, намагаючись втекти. Проте після другого удару "Стугни" танки разом із ворогами було знищено – стався потужний вибух.

Крім поста Андрія Цаплієнка в Мережі з'явився ще один ролик використання "Стугни" бійцями ЗСУ - і також із блискучим результатом.

Довідково: «Стугна-П» — це протитанковий комплекс українського виробництва, дітище легендарного українського конструкторського бюро «Луч». ПТРК може завдавати ударів дальністю від 100 до 5,5 тисяч метрів, а його ракети пробивають броню до 1100 мм.

Хотів подарувати свої борги за Приват державі: Коломойський не зміг розірвати договори поруки за кредитами з НБУ. КАС скасував рішення суду першої інстанції

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:15

Ексакціонер ПриватБанку Ігор Коломойський не зміг розірвати договори поруки за кредитами з Нацбанком - Київський апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції та закрив провадження у справі за позовом Коломойського. . Про це повідомляє прессл...

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...