"Стус прийде за тобою": Нацкорпус зірвав зустріч Медведчука з прихильниками у Миколаєві (відео)

У Миколаєві активісти Нацкорпусу зірвали зустріч голови політради політичної партії "Опозиційна платформа - за життя" Віктора Медведчука із місцевими прихильниками та депутатами, передають Патріоти України.

Зустріч мала відбутися вдень 21 жовтня в кіноконцертному залі «Юність». Проте патріотично налаштовані містяни стали у живий ланцюг по периметру будівлі та не впускали всередину депутатів обласної та міської рад від ОПЗЖ.

Активісти тримали плакати із гаслами: «ОПЗЖ – вороги України», «Ні ватному реваншу», «Посібника окупантів за грати» та подібні. Між прихильниками Медведчука та націоналістами періодично виникали словесні перепалки, але до бійок не доходило. Громадський порядок на місці охороняли кілька десятків поліцейських.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...