Стверджував, що таджик, має двох дружин, від яких троє дітей: Чоловік вигадав хитру схему виїзду з України, але "спалився" (фото)

Українські прикордонники зупинили жителя Києва, який під час перетину кордону надав фальшиві свідоцтва про народження нібито своїх дітей. Про це інформує Державна прикордонна служба України, передають Патріоти України.

Зазначається, що чоловік їхав до Словаччини рейсовим автобусом, на контролі під час перевірк документів надав паспорт громадянина України та три свідоцтва про народження дітей - громадян Таджикистану.

"Він повідомив, що за національністю таджик та до приїзду в Україну проживав у Таджикистані. Там має двох дружин, від яких у нього троє дітей. У 2022 році приїхав до Києва та після одруження з українкою набув громадянства України", - повідомили в ДПСУ.

Проте під час перевірки у свідоцтвах про народження дітей прикордонники знайшли підробки - виявилось, що оригінальні дані у документах витравили хімічною речовиною, а зверху нанесли новий текст. Інформацію про ознаки кримінального правопорушення направили до Нацполіції.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...