Створений за спеціальним замовленням Кеннеді: У Києві показали розкішний Bentley 1959 року (фото)

На фестивалі OldCarLand в Києві показали раритетний Bentley S2 1959 року - автомобіль не тільки у відмінному стані після реставрації, але і має дуже цікаву історію. Про це розповідає Аutoportal, передають Патріоти України.

Цей Bentley S2 був створений за спеціальним замовленням родини 35-го президента США Джона Кеннеді. Імена перших власників навіть вигравірувані на табличці в салоні машини.

Після багатьох років авто потрапило в Одесу. Нинішній власник вклав в його реставрацію 25 тисяч доларів. На даний момент вартість цього Bentley - 150 тисяч доларів.

Bentley S2 випускали в 1959-1963 роках і всього було зібрано 1 863 примірника. Це перша модель британської марки з V8: 6,2-літровий мотор розвиває приблизно 200 л. с. і працює в парі з 4-ступінчастою АКПП. Максимальна швидкість машини - 185 км/год. Салон оброблений шкірою і деревом і обладнаний кондиціонером і електросклопідйомниками.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...