Стихія вирує: У мережі з'явилося вражаюче відео грози над Києвом

Вчора, 6 червня, в Києві була гроза. При цьому в мережі з'явилося відео, на якому видно величезні грозові хмари. Відео зачаровує природного явища опублікував Український гідрометеорологічний центр на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Користувачі мережі були вражені даними відео і зробили репост на своїх сторінках.

Зазначимо, що найближчим часом погода в Україні буде дуже дощовою через циклон з атмосферними фронтами. Він буде причиною вологої і відносно теплої погоди протягом усього тижня. Сьогодні, 7 червня, дощі з грозами пройдуть по всій території країни. Синоптики прогнозують, що при грозах можливо посилення вітру та град. Температура вдень становитиме +21+24 градуси.

Далі 8-9 червня знову очікуються дощі та грози майже по всій Україні (крім Закарпаття). Температура +21+24, але на Заході стане трохи тепліше - до +26 градусів.

У четвер-п'ятницю, 10-11 червня, синоптики знову прогнозують дощі та грози, які в цей раз охоплять всі області. При цьому потеплішає до +22 +26 по всій країні. У Києві весь тиждень буде дощовим, часом очікуються грози. При цьому найближче прояснення буде наступного понеділка. Температура на наступному тижні +21+23, ночі будуть теплими, +14+16 градусів.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...