Стиснула статевий орган до смерті: Орендаторка дивним чином вбила власника квартири через... проблеми у помешканні

У Нігерії 33-річна жінка не розрахувала сили і так стиснула власнику квартири яєчка, що той помер. Причиною суперечки стало прохання чоловіка заплатити за електроенергію. Про це пише видання ghanaweb, передають Патріоти України.

Речниця поліції штату розповіла, що жінку затримали. Заявник зазначив, що між його братом та жінкою виник конфлікт через несплату рахунку за світло. Брат загиблого розповів, що жінка схопила чоловіка за статевий орган і тягала його за собою. Після цього він знепритомнів і був доправлений до лікарні. Там медики констатували його смерть.

Під час допиту підозрювана розповіла, що домовласник попросив її заплатити за світло, але вона наполягала, що не буде цього робити. Як вона пояснила, що у квартирі, яку вона знімала, не було води. Жінка сказала, що поки не буде водопостачанння, то вона не збирається оплачувати за електроенергію.

Наразі слідство у цій справі триває.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...