"Субъективно, ту мач тюнингована, объективно - рабочая женщина": "Слуга народу" в Раді слухала пісню про "корабельну сосну" (фото, відео)

У кліпі чоловік з гітарою співає пісню для дівчини, яка зі спини нагадує народного депутата Ірину Аллахвердієву.

Нардеп від партії "Слуга народу" Маргарита Шол на засіданні Верховної Ради слухала пісню про "корабельну сосну". Фото з залу парламенту опублікувало видання "Букви", передають Патріоти України.

На знімку показано, як депутат тримає біля вуха смартфон і слухає пародійну пісню Богдана Процишина. Пояснимо, що раніше в соцмережах "Процишин Офіційний" опублікували пародійний ролик на відому пісню "Очарована, околдована". У кліпі чоловік з гітарою співає пісню для дівчини, яка зі спини нагадує народного депутата Ірину Аллахвердієву, котра опинилася в центрі недавнього скандалу.

"Очарована, околдована, 300 встреч за неделю, “проведшая”… Субъективно, ту мач тюнингована, объективно – рабочая женщина… И сосна, ты моя корабельная”, – співається в пародійній пісні.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...