Субота в Україні відзначиться майже літньою спекою

У суботу, 19 жовтня, в Україні буде тепло і сонячно. Про це повідомляється на сайті Українського гідрометцентру, зазначають Патріоти України.

Стовпчики термометрів вдень покажуть +19 ... + 24 градусів. Найтепліше буде на Півдні - 24 градуси вище нуля в окупованому Сімферополі, а на кілька градусів холодніше - на Сході. Вночі температура опуститься до + 7 ... + 9 градусів за Цельсієм.

Водночас, опади в суботу не передбачаються. Вітер південно-східний 3-5 м / с.

У Києві та області 19 жовтня температура вдень підніметься до +20 ... + 22 градусів. Вночі термометри покажуть +8 ... + 10 градусів. Як і на решті території країни опадів не передбачається.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...