Суд конфіскував у зрадниці Повалій автомобіль і права на пісні

Вищий антикорупційний суд України застосував санкцію щодо колишньої народної артистки і співачки, а також колишньої народної депутатки Таїсії Повалій. ВАКС стягнув в дохід держави автомобіль співачки BMW, травматичний пістолет, а також права на музику і тексти до дев’яти пісень, зазначають Патріоти України.

«Колегія суддів Вищого антикорупційного суду задовольнила позовну заяву Міністерства юстиції України до колишньої народної артистки України (позбавлена звання у 2015 році) та застосувала до неї санкцію, передбачену пунктом 1−1 ч. 1 ст. 4 закону України Про санкції», — йдеться в повідомленні ВАКС у Telegram.

Зокрема у власність держави перейшли права на музику і слова до пісень Обниму тебя, Любить, понимать и слушать, Ангелы-хранители, Назавжди, Просто я хочу, Бусинки любви, Больше чем близко, Я лечу в даль с тобой синюю, Доброе утро.

У вересні цього року Міністерство юстиції подало позов до Вищого антикорупційного суду України на стягнення майна співачки та зрадниці Таїсії Повалій. Окрім будинку та земель, в позові згадуються права на її пісні.

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...