Суд над "тернопільським демоном": З'явилися фото і відео суду над сатанистом, котрий вчинив резонансне вбивство дівчини

Підозрюваного у вбивстві 27-річної дівчини в Тернополі Андрія Горбатюка, якого встигли прозвати хлопцем-"демоном", залишили під вартою на 60 діб без права внесення застави, зазначають Патріоти України.

Суд над ймовірним вбивцею відбувся 18 квітня. Були присутні родичі вбитої, а також її колишній співмешканець, який під час засідання спробував прорватися до підозрюваного, але його вивели із залу в наручниках. Сам Горбатюк заявив, що дуже шкодує про те, що трапилося.

"Нічого не пам'ятаю, прийшов не до неї, а до її колишнього чоловіка", - сказав впідозрюваний.

Розповів, що часто бував у реабілітаційних центрах, де у нього "поїхав дах". Того дня загибла вирішила поговорити на цю тему, після чого, зі слів Горбатюка, він нічого не пам'ятає.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...