Суд прийняв рішення по "підривнику" моста в Києві Белько

Дніпровський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб колишньому військовому Олексію Бельку, який погрожував підірвати столичний міст Метро. У якості альтернативи суддя призначила заставу у розмірі 288 тисяч 150 гривень, передають Патріоти України.

"Застосувати відносно Белька Олексія Миколайовича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з утриманням в ДУ "Київський слідчий ізолятор" строком на 60 днів. Визначити підозрюваному Бельку заставу в розмірі 288 тисяч 150 гривень", - постановила суддя.

Троє осіб, включаючи міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, готові були взяти Белька на поруки. Нагадаємо, 18 вересня близько 17.00 стало відомо, що в Києві на мосту Метро через Дніпро невідомий погрожує зброєю і висловлює намір підірвати міст. Рух транспорту по мосту було закрито. Силовики провели спецоперацію із залученням БТР, поліцейських катерів і дронів. Бельку оголосили підозру за статтями "неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян" та "хуліганство".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...