Все через Портнова: Суд скасував підозру одному з нападників на Стерненка

У розслідуванні нападу на активіста Сергія Стерненка відбулися два судові засідання щодо підозрюваних у третьому нападі на нього - Івана Кузнецова та Олександра Ісайкула. Інформацію про судові засідання опублікував сам Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

Іван Кузнецов більше не підозрюваний у нападі на Стерненка

Суддя Печерського районного суду Віталій Підпалий скасував підозру Івану Кузнецову. Сталося це за сприяння поплічника Януковича Андрія Портнова. Він же і підтверджує це.

Варто нагадати, що сам Кузнецов внаслідок нападу загинув, стікши кров'ю. "Це судове рішення руйнує версію слідства, що вбивця захищався від нападу і створює прямі підстави для зміни кваліфікації підозри фігуранту. Наша юридична команда буде домагатися перекваліфікації на умисне вбивство з особливою жорстокістю, що передбачає довічне позбавлення волі", – написав з цього приводу Портнов.

Немає дозволу на затримання Олександра Ісайкула

Суддя Шевченківського районного суду Віталій Циктіч не дав дозвіл на затримання спільника Кузнецова Олександра Ісайкула. Той, нагадаємо, втік з України, та переховується. Цілком ймовірно, що в Росії.

Додамо, що в Генпрокуратурі переконують, що Ісайкула оголосили в розшук. Однак ні в базі розшуку МВС, ні в базі СБУ Олександра Ісайкула немає. "Думаю, наприкінці виявиться що я винен у тому, що вони на мене напали, бо я протистояв Труханову і той був змушений замовляти напади на мене", – підсумував суддівські рішення Стерненко.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...