Суд виніс остаточний вирок Алеку Болдвіну у справі про вбивство українки на знімальному майданчику (відео)

Алек Болдвін отримав остаточний вердикт суду / скріншот Instagram

Американський актор Алек Болдвін отримав остаточне рішення суду, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

З 2021 року після стрілянини на зйомках фільму "Іржа", внаслідок якої загинула операторка з України Галина Гатчінс, його тримали у списку головних винуватців трагедії. Якщо б його провину довели, то чоловік мав би отримати покарання у вигляді 18 місяців у в'язниці.

Проте днями під час судового засідання в штаті Нью-Мексико з актора остаточно були зняті всі звинувачення у цій справі. Адже прокурори не передали докази захисту, як це передбачено законом. Тож адвокати Алека подали клопотання про припинення справи. Вони стверджували, що поліція та прокуратура приховали докази, а саме партію додаткових куль, які могли бути пов'язані з нещасним випадком на знімальному майданчику. Тому захист актора поставив під сумнів перебіг розслідування.

Тоді суддя відправила присяжних з зали засідання та сама вислухала показання свідків. Після почутої інформації вона зняла обвинувачення з Болдвіна і ця справа тепер закрита.

"Порушення державою процедури розкриття інформації призвело до непотрібної, невиправної затримки у розгляді справи судом присяжних. Закриття справи з упередженнями є виправданим для забезпечення цілісності судової системи".

У залі був присутній і сам Алек. Почувши остаточне рішення суду, він розплакався. Цей емоційний момент потрапив в мережу.

Що відомо про вбивство Галини Гатчінс

Вбивство Галини сталося під час зйомок фільму "Іржа" у жовтні 2021 року. Відомо, що Болдвін репетирував сцену зі зброєю, але не знав, що вона заряджена. Вистріливши, він потрапив в українку. Через наскрізне поранення в груди Гатчінс померла на місці.

Генеральне консульство України в США відреагувало на інцидент. Алек отримав звинувачення за двома пунктами: "необережне застосування вогнепальної зброї" та "дія, вчинена з повною зневагою або байдужістю до безпеки інших".

Нагадаємо, раніше Алек Болдвін не визнає себе винним у вбивстві української режисерки.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...