Суд виніс вирок чоловіку, який ґвалтував сестру і знімав це на відео

Первомайський міськрайонний суд Харківської області виніс вирок 31-річному жителю Лозівського району, який ґвалтував 11-річну зведену сестру та виготовляв дитячу порнографію. Чоловіка визнали винним і засудили до 15 років ув'язнення. У суді він визнав провину, інформують Патріоти України.

Слідчі встановили, що чоловік раніше був судимий за статеві злочини. Попри це, за кілька місяців після виходу з тюрми знову вчинив злочин. Із лютого 2023 року він фотографував статеві органи зведеної 11-річної сестри та ґвалтував її, це знімав на відео. Родичів у цей час удома не було. Затримали чоловіка у метро.

"Усе це відбувалось за відсутності інших родичів вдома, коли вони йшли у справах. Малолітня потерпіла через свій вік не могла чинити опір ґвалтівнику. Зловмисника було викрито 20 березня 2023 року — на одній зі станцій метро у Харкові його зупинили правоохоронці і в ході огляду вмісту телефону виявили файли з дитячою порнографією", — повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Винним чоловіка визнали за ч. 6 ст. 152, ч. 6 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ч.ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 (зґвалтування, сексуальне насильство, розбещення малолітньої особи, виготовлення, зберігання, розповсюдження дитячої порнографії) Кримінального кодексу України. Вирок суду поки не набув чинності, оскільки триває строк на подання апеляції.

Педофіла, який ґвалтував 11-річну сестру, звуть Іван. Чоловік привернув увагу поліцейських у харківському метро, оскільки поводився нервово. Вони перевірили його телефон та виявили там порнографічні фото та відео. Слідчі допитали постраждалу дівчинку, маленького брата та їхню матір. Дівчинка розповіла, що зведений брат примушував її до всіх дій тоді, коли родичів не було вдома.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...