Суд вирішив бути "гуманним": У РФ винесли вирок подружжю, яке спалило власного 11-місячного онука (відео)

На суді 43-річна Жанна і 48-річний Олександр намагалися звалити провину один на одного.

У Хакасії суд виніс вирок бабусі і дідусю, які спалили в печі рідного 11-місячного онука, передають Патріоти України.

Цей моторошний випадок стався рік тому в селі Харою Таштипського району. 20-річна мати дитини Вікторія поїхала у справах до сусіднього села, залишивши дитину під наглядом родичів. Бабусю Жанну Міягашеву, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння, почав дратувати плач дитини. Вона спробувала його придушити. А дідусь Олександр Міягашев жбурнув безпорадного хлопчика в грубку. Як визначили експерти, маленький Максим на той момент був живий. Повністю обвуглене тіло малюка знайшов в печі родич.

Експертиза визнала подружжя таким, що усвідомлює свої дії. На суді 43-річна Жанна і 48-річний Олександр намагалися звалити провину один на одного. Міягашев заявив, що спав ввечері і нічого не пам'ятає. Нібито дружина сказала йому, що вбила Максима. Міягашева також заперечує, що вбивала дитини, стверджуючи, що не могла так вчинити «з улюбленим онуком». Як повідомляє TVRTS, Міягашев раніше вже спалював в печі живу кішку і цуценят.

Звинувачення просило 10 років позбавлення волі для Жанни Міягашевої, і 19,5 для Олександра Міягашева. Суд виніс більш м'який вирок. Чоловік проведе 15 років у колонії суворого режиму. Дружина - дев'ять років в колонії загального режиму.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...