Суд вирішив покарати: Чоловік вночі таємно прокрадався до будинків сусідів, щоб понюхати їхнє взуття

У Греції чоловік вночі прокрадався до будинків своїх сусідів і нюхав їхнє взуття. Про це пише New York Post, передають Патріоти України.

28-річний нюхач, який заявив суду в Салоніках, що не може пояснити свій фетиш на взуття, отримав умовний термін і був зобов'язаний пройти курс терапії.

Він також пояснив, що його незвичний вчинок спричинив у нього багато збентеження - і він не мав наміру заподіяти комусь шкоду або порушити закон. Сусіди засвідчили, що він ніколи не проявляв жодних ознак ворожої поведінки.

Злочинець був заарештований в місті Сіндос, вранці 8 жовтня. Сусід, який залишив взуття своєї сім'ї біля будинку, щоб вони могли провітритися, виявив чоловіка, який його обнюхував.

Це був не перший випадок, коли його спіймали на місці злочину. За останні пів року сталося три подібні інциденти, хоча сусіди просили родину чоловіка втрутитися і змусити його припинити обнюхувати їхнє взуття.

Хлопець не розгубився і швидко сам собі допоміг: У США хокеїст отримав жахливу травму під час бійки (відео)

понеділок, 21 жовтень 2024, 21:32

У матчі Американської хокейної ліги між Лаваль Рокет і Сіракьюс Кранч трапився неприємний епізод. Під час поєдинку Вінсент Арсено і Кейл Кессі щось не поділили, внаслідок чого сталася бійка, повідомляють Патріоти України. . Бійка завершилася жахливою ...

Бідолашну врятувало диво: Студент на Харківщині вдарив цеглиною по голові, зґвалтував, а потім підпалив дівчину (фото)

понеділок, 21 жовтень 2024, 21:05

Зранку 20 жовтня в одному з сіл Вовчанської громади (Чугуївський район) на землі знайшли 15-річну дівчину. Сусіди побачили, що від тіла на землі йде дим, вони викликали поліцію, повідомляють Патріоти України. Слідчі з'ясували, що напередодні увечері ді...