Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України.

Повідомляється, що працівник РТЦК у Радехові Роман Г. 18 березня 2024 року керував автомобілем Renault Megane Coupe у Яворові з ознаками наркотичного сп’яніння (порушення мови, координації рухів, зіниці очей не реагують на світло). Військовий відмовився пройти перевірку у медзакладі, на нього склали протокол про нетверезу їзду.

У суді Роман Г. заперечив свою провину у їзді під наркотиками. За його словами, він не пройшов медичний огляд, бо поспішав. Справу розглянула суддя Наталія Швед, яка дослідила усі матеріали, зокрема відео з місця зупинки – на відео видно як Роман Г. підтвердив, що напередодні вживав наркотики.

Суддя визнала працівника ТЦК винним у нетверезій їзді. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Постанову ще можна оскаржити.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...