Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України.

За даними суду, уродженець Костянтинівки та уродженка Бахмута від 2021 року займались виготовленням порно. Пара облаштувала у своєму помешканні студію та від 2021 року знімали там пікантні відео. У 2022 році вони опублікували 9 файлів це в Мережі.

2023 року правоохоронці встановили, що жінка двічі оголилась на камеру, за що їй заплатили по 920 грн. Того ж року пара за 1000 грн продала своє відео сексу.

Під час досудового розслідування чоловік та жінка провину визнали та уклали угоду зі слідством. Їх визнали винними за ч. 3 ст. 301 КК України та засудили до 3 років іспитового терміну. Також із жінки стягнули 3 760 грн "отриманих злочинним шляхом".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...