Суддя Тандир заявив, що нічого не знає про пляшку алкоголю, знайдену в його автівці

Суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир, який у ніч проти 26 травня збив своєю автівкою на смерть 23-річного нацгвардійця, стверджує, що не перебував в стані алкогольного сп'яніння та не вживав напередодні. Про це він сказав на судовому засіданні у суботу, 27 травня, передають Патріоти України.

А про пляшку, яку виявили в його авто, Тандир каже, що йому достеменно невідомо, звідки вона узялася. "Я не знаю про цю пляшку, я побачив лише на фотографії. Скоріше за все, вона в машині лежала ще до того. Тому що … я ж не міг їхати і вживати. Може, вона просто під сидінням лежала. З попереднього разу, може, вона залишилась", - невпевнено каже суддя на засіданні.

Тандир додав, що не заперечує свою причетність до трагедії та готовий понести відповідальність, якщо його провину доведуть. Під час засідання сторона захисту повідомила, що від надання біологічних зразків суддя не відмовлявся, як повідомляли в ДБР. Натомість прокурор уточнив, що добровільно Тандир надав лише частину аналізів. Результатів аналізу зразків немає досі.

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...