Сума вражає: ЗМІ розсекретили зарплату Шевченка в італійській команді

Андрій Шевченко, який очолив "Дженоа", буде заробляти 2 мільйони євро на сезон. Про це повідомляє Calcio Finanza, зазначають Патріоти України.

"Шева" отримуватиме на рік 2 мільйони євро "чистими", тобто це вже з урахуванням сплачених податків. Відзначимо, що аж шестеро футболістів "Дженоа" заробляють більше за свого нового наставника. Нагадаємо, що трансферними цілями "Дженоа" можуть стати гравці збірної України.

Андрій Шевченко в "Дженоа": що відомо

  • Андрій Шевченко перебував без роботи з 1 серпня після того, як покинув збірну України. Він очолив "Дженоа" 7 листопада, змінивши на цій посаді Давіде Баллардіні.
  • Шевченко підписав контракт до літа 2024 року.
  • До тренерського штабу Шевченка точно увійде Мауро Тассотті. Також очікується, що допомагати українцю будуть Андреа Малдера і Луїджі Ночентіні.
  • У першому матчі Шевченка "Дженоа" 21 листопада зіграє проти "Роми" Жозе Моурінью. Далі генуезців чекає непростий календар: до кінця року команда зіграє з "Удінезе", "Міланом", "Ювентусом", "Сампдорією", "Лаціо" і "Аталантою" в Серії А, а також "Салернітаною" в Кубку Італії.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...