Сумнівне захоплення: В Україні став популярним російський серіал про молодіжну злочинність (відео)

В Україні набирає популярності російський серіал "Слово пацана. Кров на асфальті", який розповідає про історію боротьби кількох злочинних угруповань в Казані в 1980-і роки, повідомляють Патріоти України.

Головні герої - 14-річні школярі, які потрапляють в одну з таких вуличних банд, де вони вчаться битися, грабувати людей, а також дізнаються закони місцевих авторитетів. У Росії цей серіал вже став дуже популярним. Наприклад, в Татарстані підлітки надихнулися серіалом, поділили між собою район і влаштували пару бійок. Тепер їх перевіряють поліцейські.

Згадати 80-ті вирішили в Сармановському районі республіки. Підлітки почали з "преси": створили телеграм-канали з назвами небезпечних у минулому казанських угруповань "Хаді Такташ" і "Жилка", а потім поділили район на сфери впливу і запросили не згодних на бій.

Адмінів каналів поки не знайшли, а ось учасники бійок зізналися, що дивилися серіал "Слово пацана. Кров на асфальті". Проблема цього серіалу в тому, що він описує той час, коли хлопчаки замість школи вибирали вулицю. Звідти і пішов вислів "Мене виховала вулиця". Так говорили хлопці, які багато билися, влаштовували "стінки" та інше.

Найнебезпечніше те, що цей серіал стає популярним і в Україні. Користувачі ТікТок активно постять відео під саундтреки серіалу і зі словами героїв. Варто зазначити, що українці поділилися на два "табори". Хтось захоплюється серіалом і думає, чи були такі злочинні угруповання в Україні, а хтось каже, що не розуміє, чому в Україні під час війни люди дивляться російські проекти.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...