Сумнівний рекорд: На Тернопільщині чоловік втретє заразився коронавірусом

В Тернопільській області продовжують хворіти 1075 людей, із них 144 - на стаціонарному лікуванні.

Мешканець Тернопільської області втретє інфікувався коронавірусом. Водночас, в області зафіксували декілька повторних заражень інфекцією. Про це повідомив начальник управління охорони здоров'я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук під час засідання обласної комісії ТЕБ та НС, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеве видання "Тернополяни".

"Є хворий, який захворів уже втретє. Ми повинні розуміти, що навіть перехворівши коронавірусною інфекцією, людина не убезпечена від повторного захворювання", - розповів він.

За словами Бойчука, завантаженість ліжок інфікованими коронавірусом у медзакладах першої хвилі становить 26,7%. "Станом на сьогодні спостерігаємо погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19 у Тернопільській області. Продовжують хворіти 1075 осіб, з них 144 перебувають на стаціонарному лікуванні, з яких 15 - на кисневій масці, 17 - на кисневому концентраторі. Близько 30 хворих у важкому стані. Це пов'язано з тим, що люди не до кінця розуміють складність ситуації із захворюваністю, яка і виникає через недотримання саме карантинних заходів", - зазначив начальник.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...