"Сумно за чемпіонку": Мережу обурило відео, як наречений Ярослави Магучіх зустрів її в аеропорту

Користувачів TikTok розлютила поведінка нареченого новоспеченої олімпійської чемпіонки зі стрибків у висоту Ярослави Магучіх, передають Патріоти України.

Так, місяць тому, 7 липня, українка встановила новий світовий рекорд у стрибках у висоту серед жінок під час змагань на етапі Діамантової ліги у Парижі. Перед Олімпіадою-2024 стрибунка ненадовго повернулася додому.

Із Франції Магучіх прилетіла до Польщі, де її зустрів коханий Назар. Момент зафільмували на камеру очевидці, які опублікували ролик у Мережі.

Юзерів обурила поведінка бойфренда 22-річної Ярослави. Мовляв, що Назар пройшов повз та тицьнув їй букет троянд, а не обійняв та не поцілував обраницю. Натомість він одразу почав шукати свою маму – тренерку спортсменки Тетяну Степанову.

Користувачі зацькували хлопця у коментарях: "Щось він дивно її привітав", "Наречений забув про наречену і побіг спершу до мами… Ярослава матиме про що подумати", "Треш, вона варта кращого", "Встановила рекорд і така зустріч коханого? Вона варта більшого, красива, позитивна дівчинка", "Взагалі неприємний тип. Нехай з мамою і одружується", "Сумно за чемпіонку".

Ярослава Магучіх із нареченим / Фото: instagram.com/vend_159 / ©

Деякі українці платять за світло 20 грн/кВт*год: для кого діє такий "тариф"

середа, 7 серпень 2024, 18:30

Кінцева вартість електроенергії від зарядних систем типу "екофлоу" складає близько 14-15 грн/кВт*год. Від генератора ж ще більше – близько 20 грн. Про це розповів генеральний директор Д.Трейдінг (енерготрейдер групи ДТЕК) Дмитро Маляр. Зазначивши: дода...

Чому птахів, що сидять на дротах не б'є струмом: Вчені дали пояснення

середа, 7 серпень 2024, 18:23

Стало відомо, чому птахів на проводах не б'є струмом, передають Патріоти України. Кожна доросла людина розуміє, що електрика є джерелом не лише освітлення та комфорту, а й потенційної небезпеки при неправильному поводженні. Чому тоді птахи можуть безту...