Супергерої існують: У В’єтнамі кур’єр зловив дівчинку, що випала з 12-го поверху (відео)

У столиці В’єтнаму місті Ханой чоловік врятував життя трирічній дівчинці, яка зірвалася з балкона на 12 поверсі. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України.

28 лютого 31-річний водій служби доставки Нгуєн Нгок Ман почув дитячий крик і побачив дитину, яка звисала з перил балкона і ось-ось зірветься вниз. Кур’єр вибіг з автомобіля, забрався на двометрову стіну і помітив, що дитина може впасти на металевий дах будівлі, де зберігаються електрогенератори для потреб житлового комплексу.

У момент падіння дитини чоловік втратив рівновагу, проте встих схопити дівчинку і впав на дах. Удар залишив вм’ятину на даху. Як заявили лікарі Національної дитячої лікарні, малятко вивихнуло стегно, але ніяких інших серйозних ушкоджень не отримало. У самого рятувальника діагностували розтягнення м’язів руки.

Після того, що сталося Мана почали вважати справжнім героєм, проте він сам себе таким не вважає і впевнений, що будь-хто повинен був вчинити так на його місці.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...