Супермонстр автономності: Huawei випустить новий смартфон з батареєю 7000 мАг

Huawei готується до випуску нового смартфона Enjoy 60x, головною особливістю якого стане акумулятор з дуже великою місткістю - найбільшою з усіх актуальних моделей виробника, передають Патріоти України.

Якпишуть китайські ЗМІ, Huawei Enjoy 60Х буде оснащений батареєю на 7000 мАг. Це дуже багато за мірками поточного ринку смартфонів, де 5500 мАг вважається нормою.

Крім потужної батареї новий смартфон серії Enjoy отримає дуже великий екран з діагоналлю майже сім дюймів. Тип матриці, дозвіл і частота оновлення не вказуються. Зазначається, що якоюсь мірою Enjoy 60Х стане воскресінням теми планшетофонів.

Більше ніяких технічних подробиць немає, але, очікується, що Enjoy 60Х стане поліпшеною версією представленого минулого місяця Enjoy 60. У цій моделі, нагадаємо 60-герцевий екран з діагоналлю 6,75 дюйма, 48-Мп камера і батарея на 6000 мАг з підтримкою зарядки потужністю 22,5 Вт. Huawei каже, що заряджати Enjoy 60 можна двічі на тиждень.

Ціна Huawei Enjoy 60 в Китаї – від 1299 юанів (близько 6900 грн). За скільки продаватимуть модель 60Х, невідомо. Новинку повинні представити в квітні разом з серією Nova 11.

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...

Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

субота, 4 травень 2024, 18:40

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, перед...