"Суперник" був шокований: Ревнивий папужка не схотів приймати хлопця своєї власниці (відео)

Пернатий улюбленець обожнює свою хазяйку та не хоче її ні з ким розділяти. Тому для птахи поява нового члена родини, хлопця на ім’я Раян, стала справжнім шоком, зазначають Патріоти України.

Дивіться відео, як хлопець "відвойовує" свою другу половинку у ревнивого папужки. Пташка на ім’я Дасті щасливо жив зі своєю власницею Керрі Кейт до того моменту, як у житті дівчини з’явився Раян, її хлопець. Дасті не хотів миритися з неочікуваною конкуренцією, тому чоловікові довелося докладати зусиль, щоб папуга прийняв його до родини.

Дівчина ділиться історією непростих відносин Раяна та Дасті у соцмережах, а підписники радо спостерігають, як ревнива птаха стає більш прихильною до чоловіка.

Що відомо про Дасті

Папуга – 12-річна корела, яка все життя провела поряд із Керрі. Дасті народився без хвоста – на задній частині тіла тваринки не росте довге пір’я. Ця особливість зробила Дасті та його власницю зірками інтернету – на акаунт папуги у тіктоці підписалися понад 250 тисяч фоловерів.

Відео з Дасті та Раяном полонили підписників – глядачі з нетерпінням чекають на чарівні кліпи, як чоловік вперто намагається приручити ревниву пташку.

Протягом довгого часу Раян намагався подружитися з папугою – проте раз за разом впертий Дасті показував, хто тут господар. Та чоловік знайшов шлях до серця Дасті – він почав насвистувати мелодії для папужки, щоб заспокоїти її.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...