"Суперництво вже завершилося": Роналду зробив заяву про своє протистояння з Мессі

Форвард саудівського "Аль-Насра" та збірної Португалії Кріштіану Роналду поділився думками про свою давню конкуренцію з аргентинським нападником Ліонелем Мессі, який нині виступає за "Інтер" Маямі, передають Патріоти України.

За словами 38-річного португальця, його протистояння з Мессі змінило історію футболу, однак зараз воно вже завершене. Кріштіану наголосив, що за 15 років суперництва вони не стали з Ліонелем друзями, але відчувають взаємну повагу.

"Кому подобається Мессі, той ненавидить Роналду, а кому подобається Роналду, той ненавидить Мессі? Ненависть? Я не бачу таких речей, суперництво вже завершилося. Було добре, глядачам сподобалося.

Якщо вам подобається Кріштіану Роналду, ви не повинні ненавидіти Мессі. Вони обоє дуже хороші, вони змінили історію футболу. Нас поважають у всьому світі, це найголовніше. Мессі йде своєю дорогою, я – своєю. Із того, що я бачив, у нього все добре. Ми повинні продовжувати залишати свій слід у футболі, а в суперництві я не бачу сенсу. Я вже казав, ми ділили сцену 15 років і в підсумку стали, не можу сказати друзями, але колегами, які поважають один одного", – цитує Роналду SapoDeSporto.

Додамо, що напередодні журнал France Football оголосив номінантів на "Золотий м'яч-2023". Роналду вперше за 20 років не потрапив до списку претендентів, а ось Мессі є головним фаворитом у боротьбі за престижну нагороду.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...