Суркіси монетизують активи: Ще один гравець збірної України перейшов в англійську Прем'єр-лігу, інший "динамівець" гратиме на Кіпрі

Київське "Динамо" досягло угоди з англійським "Борнмутом" про трансфер 20-річного центрального захисника Іллі Забарного.

За даними "Української правди", Забарний підписав контракт з англійським клубом до літа 2028 року, а сума трансферу молодого українця склала близько 27 млн євро плюс бонуси.

За умовами трансферу клуби "Динамо" та "Борнмут" також погодили проведення благодійного товариського матча.

31 січня ФК "Динамо" також повідомив, що віддав нападника Артема Бєсєдіна в оренду в кіпрську "Омонію" (Нікосія) до 30 червня 2023 року, тож 26-річний форвард "Динамо" проведе другу частину сезону у вищій лізі Кіпру.

Довідка: Ілля Забарний у складі команди "Динамо" (U19) дебютував 7 березня 2019 року.

У складі національної збірної України Забарний провів усі матчі без замін на Євро-2020, де українська команда дісталася чвертьфіналу.

Загалом у біло-синій футболці захисник провів 84 матчі (50 в УПЛ, 4 - у Кубку та Суперкубку України, 30 – в єврокубках) та забив 1 м'яч.

Наразі в АПЛ виступають Олександр Зінченко ("Арсенал"), Віталій Миколенко ("Евертон") та Михайло Мудрик, нещодавній трансфер якого з донецького "Шахтаря" в лондонський "Челсі" став найдорожчим трансфером в Англії в це міжсезоння.

Крім того, у молодіжному складі "Брентфорду" успішно виступає 18-річний Єгор Ярмолюк, однак в основній команді в рамках АПЛ він ще не дебютував.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...