Суркіси - це ганьба Динамо, а Луческу повинен піти: Ультрас киян розлючений на керівництво

Багато футбольних фанатів взяли до рук зброю, щоб захистити Україну від російської орди. Найвідданіші уболівальники Динамо розкритикувало поведінку Суркісів та тренер Мірчі Луческу, передають Патріоти України.

Суркіси та головний тренер Динамо Мірча Луческу покинули Україну вже у першій дні війни. Терпіння ультрасу Динамо не витримало та звернулось до керівництва київського клубу.

Фанати виділили декілька пунктів. Одним із перших є те, що величезна кількість із фанатського угрупування взяло до рук зброю, щоб захищати Україну від окупантів. Багато уболівальників стали волонтерами, які організовують гуманітарні допомоги нашим захисникам.

Віддані уболівальники "біло-синіх" засудили втечу з країни футболістів, Суркісів та Луческу. Вони не вірять клубним новинам, у яких пресслужба команди пише про допомогу армії та лікарням. Тому що немає жодних фото чи відео з підтвердженням цього.

Фото з Кадировим та дивне інтерв'ю Луческу

Щодо гравців, то вони кажуть, що підтримують рідну країну, але не афішують це, публічно про це заявив лише легіонер Беньямін Вербіч.

Пригадали фанати і фото віцепрезидента Динамо, який сфотографувався поряд з Рамзаном Кадировим, який бажає знищити українців з карти світу.

Також у зверненні ультрас пригадав інтерв'ю Луческу, у якому Мірча заявив, що українці та росіяни жили як брати, а війна в Україні – це політична проблема, а не проблема між народами. Також "Містер" не погоджується з тим, що від війни страждає російський спорт.

Ультрас Динамо підсумував звернення тим, що давно вже намагається донести до світу, що Суркіси – це ганьба Динамо, а Луческу повинен піти.

Надбавка до пенсії за вік: Ось хто та скільки може отримати додатково

п’ятниця, 27 вересень 2024, 8:09

В Україні деякі категорії громадян можуть розраховувати на надбавки та доплати до пенсії. Про це пише видання "На пенсії", передають Патріоти України. На спеціальну вікову надбавку можуть претендувати пенсіонери, які відповідають таким умовам:. Розмір ...

Відключення можуть тривати 18 годин: Експерт назвав умови, за яких взимку буде катастрофа

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:45

Цієї зими навряд чи вдасться уникнути відключень світла в Україні. Якщо температура повітря буде нижче нуля, то тривалість вимкнень може тривати 8-10 годин на день, а якщо буде -10 - то по 18 годин. Про це сказав керівник програми "Енергетика" Україн...