Сусіди чули жіночі крики про допомогу: Російський ексміністр убив дружину і намагався зарізати себе

Колишнього міністра сільського господарства російської республіки Тува Юрія Тит-оолу запідозрили у вбивстві дружини, після якого він намагався скоїти самогубство. Про це повідомляє "Лента.ру" із посиланням на джерело в російських правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Тит-оолу підозрюють у вбивстві дружини під час побутової сварки: він побив дружину, завдавши їй відкриту черепно-мозкову травму. У результаті конфлікту жінка померла на місці. За словами сусідів, вони чули жіночі крики про допомогу. Після вбивства підозрюваний скоїв спробу суїциду.

За даними "Газети.ру", інцидент стався 22 вересня. Правоохоронці знайшли ввечері у квартирі труп жінки з ознаками насильницької смерті. А поруч лежав Тит-оол із колото-різаним пораненням грудей.

"В цей час Тит-оол перебуває в реанімації. Через його вкрай важкий стан слідчі поки не можуть його опитати і з'ясувати обставини події. Криміналісти проводять огляд квартири, там знайдено кілька предметів у крові, тому поки не встановлено, чим підозрюваний міг вдарити дружину", - пише "Лента.ру".

За фактом події порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 105 КК РФ (убивство).

Чим запам'ятався Юрій Тит-оол

Тит-оол керував міністерством сільського господарства Туви у 2015 році. Перед цим він був головою адміністрації Тес-Хемського району цієї російської республіки. У липні 2016 року його заарештували за звинуваченням у шахрайстві на колишньому місці роботи і відправили у відставку з посади міністра.

У 2019 році екс-міністра засудили до чотирьох років позбавлення волі, але пізніше термін знизили до двох років і восьми місяців. Це покарання Тит-оол відбув.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...