Сусіди кажуть, що адекватний: У Києві голий чоловік підпалив квартиру та залишив будинок без світла (фото, відео)

В Оболонському районі Києва сталася пожежа у багатоповерхівці. Всі підозри пали на голого чоловіка, який вибіг з квартири та відмовився говорити з журналістами. Про це повідомляє Київmedia, передають Патріоти України.

Інцидент стався біля станції метро "Героїв Дніпра". Там гасили пожежу, яку нібито влаштував сам мешканець квартири. Чоловік вибіг на вулицю голяка та відмовився говорити з поліцеськими та журналістами.

За словами місцевих, чоловіка напередодні бачили з ножем в руках – він копирсався в щитовій, обрізав там електрику та пошкодив кнопку виклику ліфта. На їхню думку, саме пошкоджені дроти і могли стати причиною пожежі. Але сусіди кажуть, що чоловік абсолютно адекватний.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...