Сусіди тепер бояться виходити на вулицю: На Полтавщині невідомий увірвався до будинку і вдарив жінку сокирою по голові

Полтавські правоохоронці розшукують чоловіка, який скоїв замах на вбивство мешканки селища Івонченці. Він увірвався до її будинку із сокирою і завдав тілесних ушкоджень. Потерпілу з травмами госпіталізували, а зловмисник із місця події втік. Це трапилося 15 грудня після 16:00 по вул. Пирятинській. Про це повідомляє у Facebook пресслужба ГУНП в Полтавській області, передають Патріоти України.

Встановлено, що нападник кілька разів вдарив жертву по голові. Жінка перебуває в лікарні, її стан медики оцінювали як тяжкий. Слідчо-оперативна група під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури нині розшукує підозрюваного.

Також вирішується питання про несення відомостей щодо злочину до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 15 й ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини й мотиви злочину з'ясовуються.

Злочин трапився у селищі Івонченці

Водночас жителі селища кажуть, що тепер бояться вийти на вулицю, спілкуються лише телефоном. Між собою обговорюють, нібито злочинець заліз до жінки через вікно.

"Наша вулиця розташована край поля, що заросло сухою амброзією в зріст людини, прямо через дорогу від будинків. Може, десь там і ховався той маніяк. Тому дуже боїмося", – розповіла місцева в коментарі виданню "Коло".

Війна наздогнала їх далеко від фронту: Зарізані російським Z-патріотом українці виявились бійцями СВО, котрі проходили реабілітацію у Німеччині після важких поранень

неділя, 28 квітень 2024, 17:43

Хлопці були дуже слабими внаслідок поранень, щоб на рівних відбиватись від кровожерливого рашиста. Убиті росіянином у німецьком містечку Мурнау українці були військовослужбовцями і проходили реабілітацію після поранень. Про це в неділю, 28 квітня, пові...

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...