Сусіди точно були вражені: У Києві чоловік спіймав дружину з коханцем і влаштував "дике" шоу (фото)

У Києві стався дикий випадок - чоловік, який "застукав" свою дружину з коханцем, влаштував епічне шоу. Щоб помститися через подружню зраду, він побив автомобіль свого суперника і вікна в його квартирі. Про це йдеться в повідомленні в пабліку dtp.kiev.ua в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Поліцейські отримали повідомлення про факти хуліганства в Києві на вул. Миколайчука, 17/2. Прибувши на місце, патрульні з'ясували, що чоловік, перебуваючи в стані афекту, розбив коханцеві дружини автомобіль і побив вікна в квартирі.

"Закривавлений чоловік розбив вікна в квартирі та побив автомобіль Volkswagen Caddy. Чоловік знаходився в стані афекту, бо дружина підозрюваного перебувала в квартирі з коханцем. Мотив злочину - подружня зрада", - йдеться в повідомленні.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...