Суцільні "мінуси" і сніг майже щодня: Синоптики попередили українців про значне похолодання

Погода в Україні незабаром зміниться - синоптики прогнозують, що як денна так і нічна температура буде мінусовою, а сніг очікується ледь не щодня. Що буде з синоптичною ситуацією в країні в наступні два тижні - читайте нижче в нашому матеріалі, передають Патріоти України.

Так, за прогнозом синоптиків Gismeteo, зниження температури до -1... -6 вдень і -3... -9 вночі слід чекати у другій декаді грудня, тобто з 20-х чисел. На півдні, звичайно, температура буде вище. Опадів буде чимало - сніг очікується майже щодня. А ось на цьому тижні, 13-19 грудня, температура буде поки що вище нуля вдень і трохи нижче - вночі. Буде в основному похмуро, опади у вигляді дощу і мокрого снігу (в залежності від температури).

Що буде з погодою сьогодні?

За прогнозами Наталки Діденко, в Україні 14 грудня очікується в основному похмура погода, хіба що на Закарпатті може бути трохи сонця. На решті території в основному "волога щільна хмарність", місцями невеликі опади - мокрий сніг, мряка.

Температура повітря у вівторок коливатиметься від -2 морозу до +3 тепла. Раніше синоптик Ігор Кібальчич попередив, що більше снігу в Україні стане до найближчих вихідних, місцями навіть замете до півметра і більше.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...