Суцільний коридор затемнень: Астролог попередив про глобальні зміни у році Білого Щура

Астролог Ігор Мехеда розповів про те, що 2020 рік принесе світу і кожній людині великі трансформації. "Справа в тому, що в 2020 році буде цілих 7 затемнень, і кожне з них несе перетворення. Це означає, що ми будемо переходити з трансформації в трансформацію", - пояснив він, передають Патріоти України.

За словами астролога, до затемнень 2020 року слід відносити і кільцеве сонячне затемнення 26 грудня 2019 року, оскільки, "згідно з традиціями всіх стародавніх культур новий рік починався в день зимового сонцестояння, 21 грудня", – підкреслив він. Таким чином, "якщо взяти астрономічний рік, то між зимовими сонцестояннями в 2020 році виходить рівно 7 сонячних і місячних затемнень, що буває вкрай рідко", – сказав астролог.
За словами Ігоря Мехеди, число "сім" – містичне число. "Наприклад, в християнстві існує 7 чеснот і 7 смертних гріхів, архангелів – теж 7. Днів тижня – 7, кольорів у веселці – 7, нот в гамі – 7, чакр в енергетичному тілі людини – 7. І так далі".

Оскільки кожне затемнення несе трансформації, "в наступному році нас 7 разів очікує потужна трансформація. Це означає, що відкриються нові можливості для творчості, для зміни свідомості, зміни ментальності, для духовних практик. Причому, не тільки якоїсь однієї країни або народу, а всіх людей, що живуть на планеті Земля", – пообіцяв астролог. "Фактично весь 2020 рік буде суцільним коридором затемнень – від одного до іншого, від одного до іншого", – підкреслив він.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...