Сутички у Нових Санжарах: Автобуси з евакуйованими українцями прорвали блокаду і потрапили в санаторій (фото)

Евакуйовані українці через вікна автобусів могли на власні очі побачити, як "доброзичливо" зустрічають їх співгромадяни.

Автобуси з евакуйованими з Китаю українцями прибули в санаторій в Нових Санжарах, проїзд до якого блокували місцеві жителі, котрі побоюються поширення небезпечного коронавіруса, інформують Патріоти України.

Скріншоти з відео, на яких видно, як автобуси з пасажирами з Китаю в'їжджають на територію санаторію, були опубліковані в мережі. На деяких фото видно обличчя пасажирів, на яких одягнені медичні маски.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...