Сварка скінчилась сумно: У Миколаєві чоловік стріляв у перехожого - той зміг відібрати зброю, але потрапив у реанімацію (фото)

У Миколаєві чоловік стріляв в незнайомця, з яким у нього виник конфлікт на вулиці.Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Миколаївської області, зазначають Патріоти України.

20 липня лікарі повідомили в поліцію, що до реанімаційного відділення доставили чоловіка з вогнепальними пораненнями обличчя та черева.

Правоохоронці встановили, що того вечора потерпілий знаходився по вул. Пограничній у Миколаєві, де у нього виник конфлікт із незнайомцем, під час якого зловмисник дістав пістолет та почав стріляти.

Чоловік намагався сховатись за стовпом, але невідомий продовжив стрілянину і декілька разів влучив у нього. Поранений чоловік, дочекавшись моменту, зміг відібрати пістолет у зловмисника, після чого той втік.

Зброю, попередньо травматичної дії, вилучили та направили на експертизу. Постраждалого госпіталізували для надання медичної допомоги. 34-річного місцевого мешканця затримали 21 липня.

За вказаним фактом слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 ККУ "Замах на умисне вбивство". Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...