Сварка скінчилась трагедією: У Херсоні чоловік кинув гранату на майданчик біля магазину, є загиблий та 5 поранених

У Херсоні увечері 31 липня чоловік кинув гранату на майданчик біля магазину, де відпочивали люди. У результаті вибуху одна людина загинула, ще п’ятеро отримали поранення, передають Патріоти України.

"Як розповів начальник Херсонського районного управління поліції Херсонщини Олександр Рогожин, близько 19:20 на спецлінію "102" надійшло повідомлення, що у мікрорайоні "Північний" на майданчику біля одного з магазинів стався вибух. У результаті чого були поранені громадяни та один чоловік загинув".

На місці поліцейські встановили, що на майданчик, де відпочивали п’ятеро громадян, зайшов невідомий чоловік. Між ними виникло непорозуміння, після чого чоловік пішов і повернувся через кілька хвилин з гранатою.

У результаті вибуху загинув 69-річний пенсіонер. Також п’ятеро чоловіків віком від 32 до 41 року отримали поранення різного ступеня тяжкості. Зловмисник з місця події втік. Оперативники встановили особу зловмисника та затримали за місцем проживання. Ним виявився 48-річний місцевий мешканець.

"Наразі тривають необхідні слідчі дії. Попередня кваліфікація злочину - ч. 3 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство", ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України".

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...