Сварка закінчилася кровопролиттям: На Львівщині сталася стрілянина в кафе, є постраждалий (фото)

У Червонограді Львівської області в місцевому кафе трапилася стрілянина з постраждалими. Поліція вже затримала стрілка. Про це повідомляє пресслужба ГУ НПУ в регіоні, передають Патріоти України.

Зазначається, що стався конфлікт між двома чоловіками 34 і 52 років. Встановлено, що стрілянину почав 34-річний чоловік. Медики розповіли, що у потерпілого діагностовано "забій лобної і тім'яної ділянки голови".

Поліція вилучила з місця злочину пістолет, який схожий на стартовий. Його відправили на експертизу. Стрілок затриманий і чекає суду, який обере йому запобіжний захід. Розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від 3 до 7 років тюремного ув'язнення.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...