Сварився з дружиною і вхопився за ножа: 46-річний чоловік порізав дворічного сина

У Новомиколаївці Запорізької області 46-річний чоловік порізав ножем 2-річного сина. Це сталося 16 червня, близько 1:00. Мати хлопчика повідомила, що її цивільний чоловік був п'яний, на дитину накинувся під час сварки з нею.

Поліцейські прибули на місце раніше за медиків. Тож дитину у службовому авто в лікарню везли старший лейтенант Сергій Івкін та старший сержант Геннадій Кагадій, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Побачивши пораненого хлопчика, я одразу зрозумів, що часу обмаль і основним завданням є його швидке і безпечне транспортування до лікарів", - розповідає Сергій Івкін.
На теперішній час дитина перебуває в реанімаційному відділенні, стан її залишається стабільно важким.

Батька затримали працівники слідчо-оперативної групи. Пояснити причину свого вчинку він не зміг. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство малолітньої дитини".

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...