Священик заплатив кругленьку суму кілеру, щоб той вбив... хлопця його доньки

У США пастора з Ріверсайда, штат Каліфорнія, заарештували за декількома звинуваченнями в тому, що він найняв кілера для вбивства хлопця своєї доньки. Про це пише People, передають Патріоти України.

Увечері 21 жовтня 2023 року в нього було зроблено декілька пострілів, але він вже оговтався від отриманих поранень. Розслідування встановило, що 47-річний Самуель Пасільяс замовив вбивство чоловіка, йдеться у пресрелізі Департаменту поліції округу Ріверсайд.

"Дорослий чоловік, який став жертвою, заявив, що їхав вулицею, коли поряд з ним зупинився інший автомобіль. З цього авто було відкрито вогонь, і в нього декілька разів вистрелили. Потерпілий сам доїхав до лікарні, де йому надали допомогу, а поліцейські знайшли докази стрілянини", — йдеться у повідомленні.

На той час Пасільяс був відомий як пастор місцевої іспанськомовної церкви у Вікторвіллі, Каліфорнія, і батьком дівчини жертви. "Детективи виявили докази того, що батько зустрічався з людьми, яких він найняв, і надав їм інформацію про жертву, зокрема про його місцезнаходження у вечір стрілянини, — йдеться у пресрелізі. — Детективи також встановили, що батько заплатив цим людям майже 40 000 доларів США, і вони вели спостереження за жертвою протягом декількох тижнів до того, як намагалися застрелити його".

13 березня Пасільяса доправили до Центру тримання під вартою ім. Роберта Преслі за підбурювання до вбивства, змову з метою вбивства, замах на вбивство і напад зі смертоносною зброєю. Один з імовірних кілерів, 55-річний Хуан Мануель Себрерос, також був доправлений до в'язниці Роберта Преслі за змову з метою вчинення вбивства, замах на вбивство і напад зі смертоносною зброєю.

"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

четвер, 9 травень 2024, 12:54

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України...

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...