Свята без локдауну: Київ та ще сім "червоних" регіонів можуть перейти одразу до "жовтої" зони, минувши "помаранчеву", - МОЗ

Станом на неділю, 5 грудня, Київ та ще сім регіонів "червоної" зони адаптивного карантину в Україні відповідають критеріям "жовтої" зони. Ситуація з COVID-19 в них наразі краща, ніж у двох областях "помаранчевої" зони, повідомляють Патріоти України з посиланням на Міністерство охорони здоров'я.

Зокрема, ситуація повністю нормалізувалася і відповідає "жовтому" рівню епідемічної небезпеки в наступних "червоних" регіонах: Київ, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Луганська, Львівська, Одеська, Рівненська та Херсонська області.

Проте рішення про вихід регіону з "червоної зони" приймає Державна комісія з ТЕБ і НС.

Епідзонування України: 8 червоних регіонів можуть перейти до жовтої зони 01

"Жовта" зона:

  • Тернопільська область
  • Кіровоградська область
  • Чернівецька область
  • Харківська область

"Помаранчева" зона:

  • Полтавська область
  • Закарпатська область

"Червона" зона:

  • Київ
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область Джерело: https://censor.net/ua/n3303412

Як вигідно перейти з одного виду пенсії на інший: Українцям дали пояснення

вівторок, 22 квітень 2025, 7:50

Українці можуть законно обрати вигідніший для себе вид пенсії – наприклад, перейти з пенсії по інвалідності на пенсію за віком, або навпаки, залежно від страхового стажу та умов нарахування. Правильно здійснений перехід може суттєво підвищити щомісячні...

Просто вкрали! Як у СРСР з'явилися знамениті сосиски в тісті

вівторок, 22 квітень 2025, 6:37

Сосиска в тісті — це популярна страва швидкого приготування, яка поєднує м’ясну начинку з ароматною, м’якою або хрусткою оболонкою з тіста. Для приготування зазвичай використовують здобне або листкове тісто, яким обгортають сосиску, а потім випікають у...