"Свята вода для знатної прокльонщиці": Новий яскравий "виступ" одіозної Наталії Баласинович (відео)

Виявилося, що скандально відома чиновниця ходить у церкву, фотографується зі священниками та навіть має орден князя Володимира Великого, яким її нагородила Київська патріархія УАПЦ.

Наталія Баласинович. Фото: скріншот з відео.

"В інформаційному агенстві "Українські Новини" проходила прес-конференція за участі скандально-відомої голови Васильківської районної ради Наталії Баласинович. До слова, чиновниця ретельно уникає спілкування зі слідством і відмовляється отримувати підозру про злочин (побиття консьєржки), пояснюючи це тим, що нібито перебуває на лікарняному", - написав журналіст "1+1" Володимир Тимофійчук у соцмережі "Фейсбук" та поділився показовим відео про "нові пригоди" пані Баласинович, яке Патріоти України пропонують вам переглянути.

"Спробував особисто допомогти в зціленні хворої. Але, схоже свята вода не допомогла. Може хтось порадить більш дієві варіанти?", - додав він.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...