Святії скрепи: Мережу підірвав чудернацький пам'ятник Миколі Чудотворцю, встановлений у "Культурній столиці" Росії

У Санкт-Петербурзі встановили пам'ятник Миколі Чудотворцю - одному з найбільш шанованих у православних віруючих святому.

На сторінці "недруги за бугром" в Twitter звернули увагу, що святий більше схожий на монгольського хана і полководця Батия.

"Батия і поставілі. Вони в підписі до пам'ятника помилилися", "Можливо, це якийсь древній мокшанський бог", "Ось щас повинні віруючі образитися", "На гуманоїда Альошеньку він схожий а не на Батия", "На ідол Перуна схожий", "А шо це у нього в руках?? Меч і пасочка?... тобто посил такий: якийсь монголоїди з мечем в руках насаджує пасочки", "Він схожий на прибульця", "Це Морган Фріман","Йому б в праву руку серп і молот, щоб все скрєпи разом були присутні", - пишуть коментатори.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...