Святії скрепи: Російські випускники на честь "останнього дзвоника" влаштували в школі БДСМ-флешмоб (відео)

Така поведінка викликала шок у педагогів, котрі викликали поліцію та горячу підтримку депутата, котрий бачить в таких витівках креативне майбутнє Росії

У Владивостоку 11-класники перед останнім дзвоником на дні самоврядування влаштували флешмоб в БДСМ-костюмах. На кадрах - фотографія школярки в поліцейській формі в оточенні хлопчиків-зайчиків з заклеєними скотчем сосками, а також ролики з танцями біля входу в школу і в актовому залі, де один з молодих людей розпорошив вогнегасник, зазначають Патріоти України.

Така поведінка випускників стала несподіванкою для адміністрації школи. Шоу, яке влаштував випускний «Б» класу, тривало дві хвилини. За словами директора школи, ніхто просто не встиг їх зупинити.

Після цього в школу № 74 прийшла поліцейська перевірка. З дівчинкою, котра вдягла поліцейську форму, вже встигли поговорити. За словами школярки, вона не думала і не розуміла, що «робить щось погане». З рештою учасників скандального флешмобу вчителя і директор також планують провести виховну бесіду.

Поліція Владивостока проводить перевірку за фактом відеоролика. Особи школярів та їхніх батьків уже встановлені.

«Форму співробітниці правоохоронних органів школярі купили в магазині спецодягу спеціально для проведення заходу. В ході перевірки буде прийнято рішення відповідно до російського законодавства», - зазначили в прес-службі.

Разом з ти, депутат законодавчих зборів Приморського краю Артем Самсонов похвалив одинадцятикласників школи № 74 Владивостока Російської Федерації, які влаштували флешмоб у БДСМ-костюмах в школі з нагоди її закінчення. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. «А що у всіх так пукан рве? Ну діти, ну вбралися? Так молодці діти, правильно зробили. А чому директор винен? І директор молодець. І що за адміністратівка за поліцейську форму? Ну давайте половину КВНщиків притягнемо до відповідальності за те, що поліцейську форму на сцені надягають. Коротше, навколо купа мракобісів», - написав він.

«У неї (директора. - ред.) у школі навчаються креативні діти. Їй тільки плюс за це», - додав він у коментарях. Користувача соцмережі Оксану Рудакову обурила поведінка випускників. Вона нагадала, що за БДСМ-флешмобом могли спостерігати першокласники. «Артем Самсонов, директора ж не звільнили? Начебто, за власним, хоча, в голові не вкладається це на останньому дзвонику, "де одинадцятикласник несе на плечі першокласника".Фу, гидота...» - написала вона. У відповідь російський депутат порівняв жінку з «бабкою на лавці». «Оксана Рудакова, нагадуєте бабку з лавки. У тих так само навколо - фу, гидота», - заявив депутат.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...