Святкували прямо під носом у ворога: Як українські військові зустріли Новий рік на передовій (відео)

Поки більшість українців були в укриттях та чули звуки роботи протиповітряної оборони, журналісти поїхали до 5-го окремого штурмового полку на передову. Метою поїздки було показати, як зустрічають Новий рік українські військові. Про це йдеться у відеосюжеті "Українського свідка" з передової, передають Патріоти України.

Місце зйомки зі зрозумілих причин не вказується. "Ялинка в бліндажі, постріли в новорічну ніч і незламний дух українських військових, це все про святкування переможного Нового року на передовій. "В 2023 точно буде перемога", – кажуть військові нарізаючи салати, дивляться новорічні фільми та говорять з рідними. Ворогу ж побажати можуть лише одне – "йдіть додому". Та навіть в новорічну ніч не стихають ворожі постріли і раз за разом наші військові дають гідну відповідь", – розповідають журналісти.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...